Hlavní obsah

V prvním zápase chci Entropiq porazit! Už jen kvůli Leckrovi, říká Hones po přestupu do Sampi

Tři měsíce po vzniku nové slovenské sekce Sampi.Tipsport přišla v neděli první změna. Jan „Hones“ Urválek opustil lavičku Entropiqu Prague a v týmu nahradil Andreje „Adejis“ Kameništiaka. Urválek přiznal, že hlavním důvodem k odchodu byla ztráta motivace. V rozhovoru se rozpovídal i o tom, proč chce svého bývalého parťáka Leckra porazit.

Foto: www.teamsampi.com

Jan „HONES“ Urválek opustil lavičku Entropiqu Prague a bude hrát za Sampi.

Článek

„V Entropiqu se nám dlouhodobě nedařilo, ani po příchodu Rejina se nedařilo prolomit tu bariéru, jak bych řekl," zmínil Hones. „Upadala motivace u hráčů, už to prostě nešlo prorazit. Nedostávali jsme se skoro ani do play off českých lig, což bylo pro nás hodně demotivující," rozvedl důvody. Právě o motivaci hovořil hned po odchodu.

„Vyměnit po dvou letech spoluhráče bude trochu náročnější, než se dostaneme do tempa a natrénujeme věci," vyjádřil se ke změně prostředí. Nezapomněl ale ani na svého bývalého kapitána: „Až přijde první zápas proti Entropiqu Prague, tak ho budu chtít vyhrát, jenom kvůli tomu, že tam je Michal (Leckr – pozn. red.). Vždycky, když jsem proti němu dříve hrál, tak mě porazil nebo proti mně otočil nějaké důležité finále. Takže mu to chci vrátit."

A co si od nového angažmá 21letý hráč slibuje? „Očekávání je, že se sám posunu dál ve hře a že konečně někam prorazíme a budeme vyhrávat, co se dá. Jsem ready nastoupit znovu a makat ještě víc než předtím," dodal Hones.

Reklama

Související témata: