Hlavní obsah

Chodov prohrál překvapivě v České Lípě po nájezdech

Česká Lípa

Florbalisté Chodova překvapivě prohráli v předehrávce 19. kola superligy na hřišti České Lípy 7:8 po samostatných nájezdech, přesto se posunuli na druhé místo o skóre před Vítkovice a Spartu. Severočeši poskočili na 11. pozici o bod před Královské Vinohrady. Zápas rozhodl ve třetí sérii rozstřelu Štěpán Slaný.

Foto: Martin Flousek/Český florbal

Ilustrační foto.

Článek

"Je ve mně hodně emocí a nechci říct nic, čeho bych pak litoval. Druhá třetina bylo to nejhorší, co jsme v této sezoně předvedli. Domácí jsme svou vlastní laxností nastartovali a pak už to byla jen křeč. Varovali jsme se před podceněním dnešního zápasu, přesto to přišlo a ztratili jsme dva strašně důležité body," řekl trenér Chodova David Podhráský webu Českého florbalu.

Chodov vedl po první třetině 4:1, ale druhé dějství prohrál 0:4. Prodloužení si vynutil až 42 sekund před koncem. "Vedení ve druhé třetině jsme trestuhodně ztratili dvěma rychle inkasovanými góly, na tom musíme zapracovat. Mrzí mě nicméně inkasovaný gól v power play, tak jako v předchozím zápase. I tak to ale byl náš nejlepší výkon v sezoně. Když tak budeme pokračovat, máme určitě šanci," uvedla trenérka České Lípy Lenka Bartošová.

Tipsport superliga florbalistů - předehrávka 19. kola:
FBC Česká Lípa - Chodov 8:7 po sam. nájezdech (1:4, 4:0, 2:3 - 0:0)
Branky: 16. a 37. Jansa, 25. T. Kadlec, 34. Ekl, 38. Krajcigr, 42. Spilka, 59. P. Novotný, rozhodující sam. nájezd Slaný - 3. a 17. M. Vávra, 4. a 51. M. Krbec, 7. J. Koutný, 55. Ondrušek, 60. M. Pražan.

Reklama

Související témata: