Hlavní obsah

Penalty Shot Battle: O semifinalistovi rozhodla až šestá série nájezdů

Po krátké přestávce se vrací seriál dovedností soutěže florbalové Livesport Superligy s názvem Penalty Shot Battle. Souboje vybraných hráčů tuzemské nejvyšší florbalové soutěže v nájezdech postoupily do čtvrtfinálových kol. V tom prvním se utkali hráči nejúspěšnějšího mužstva české florbalové historie Tatranu Střešovice proti borcům z České Lípy.

Penalty Shot Battle Česká Lípy vs. StřešoviceVideo: Český florbal

 
Článek

Ty reprezentoval jejich letošní nejproduktivnější hráč, obránce Milan Tichý společně s brankářem Lukášem Chynou. Tatran Střešovice, který v probíhajícím play off Livesport Superligy vyhlíží semifinálový souboj s Vítkovicemi, vyslal do souboje zase talentovaného Bohumila Piskáčka, kterému v brance kryl záda dvacetiletý Lukáš Kříž. Jak se hráčům v nájezdech dařilo a kdo si zajistil účast v semifinále? Podívejte se na video.

Příští díl čtvrtfinále Penalty Shot Battlu můžete očekávat ve neděli 20.3. kdy se mezi sebou utkají superligová mužstva Mladé Boleslavy a Liberce.

Soutěžní seriál Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle navazuje na první ročník dovednostní soutěže, který se uskutečnil během loňské sezony Livesport Superligy. V něm se utkali vybraní zástupci každého z mužstev nejvyšší tuzemské florbalové soutěže mužů.

V letošním ročníku se koncept soutěže pozměnil. Týmy mezi sebou soupeří v atraktivním penaltovém rozstřelu. Z úvodních sedmi kol vzešlo celkem sedm postupujících mužstev, které jdou do čtvrtfinále. Dále bude Penalty Shot Battle pokračovat klasickým systémem „pavouka" až do finále, které určí vítěze. To se stane těsně před vypuknutím Superflinále Livesport Superligy, které se v O2 aréně uskuteční 9. 4. 2022.

Reklama

Související témata: