Hlavní obsah

Bayern nasázel v zápase skoro třicet gólů! Hattrick dali hned čtyři hráči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

27:0. Ne, nešlo o hokejový zápas. To si jenom včera fotbalisté Bayernu Mnichov s chutí zastříleli v přípravném duelu s Rottach-Egernem. Tento soupeřem je pro ně vůbec oblíbený, před čtyřmi lety mu nasázeli jen o čtyři branky méně.

Foto: Fotobanka Profimedia

Korejský obránce Kim Min-če míří z Neapole do mnichovského Bayernu.

Článek

Bayern vysokou výhrou zahájil přípravu na novou sezonu, v níž bude mít opět nejvyšší cíle včetně obhajoby mistrovského titulu a útoku na triumf v Lize mistrů. Na úvod přípravného období se bavorský tým naladil 27gólovým vítězstvím nad soupeřem z deváté nejvyšší německé soutěže.

Hned čtyři hráči vstřelili hattrick. Respektive Jamal Musiala, Marcel Sabitzer a 18letý Mathys Tel se trefili každý pětkrát, Serge Gnabry dal tři góly. Nová akvizice z Dortmundu Raphael Guerreiro se ve své premiéře za Bayern uvedl dvěma brankami. Gólovou produkcí překonali Bavoři předchozí vzájemný zápas proti Rottach-Egernu v roce 2019, kdy vyhráli 23:0.

Začátek Fantasy ligy se blíží

V sobotu startuje Fortuna liga! Už máte svůj tým? Vytvořte si ho a hrajte zdarma o zajímavé ceny na Sport.cz.

V úterý bylo rušno i v samotném klubu, Bayern krátce před zápasem oznámil příchod jihokorejského reprezentanta Kim Min-Jae z Neapole a zároveň potvrdil jméno nového sportovního ředitele. Stal se jím Christoph Freund, který tuto funkci vykonával úspěšně v Salzburgu.

Bayern nyní čekají mnohem těžší zápasy, utká se s anglickým mistrem Manchester City a Liverpoolem. První oficiální utkání v nové sezoně odehraje 12. srpna proti RB Lipsko v mnichovské Allianz Areně v rámci Německého Superpoháru. Bundesligu rozehraje 18. srpna na půdě Werderu Brémy.

Související témata: