Hlavní obsah

Cože? Penaltový puntík zmizel! Trenér se škodolibě šklebil, sudí si ale poradil

Kolín nad Rýnem/Praha

Zápletka jakou svět neviděl. Když v utkání Kolína nad Rýnem s Freiburgem odpískal rozhodčí penaltu ve prospěch domácích, nastal nečekaný problém. Na částečně zasněženém trávníku totiž sudí nemohl najít penaltový puntík, z nějž měl střelec pokutový kop zahrávat. Na videu se podívejte, jak celou věc vyřešil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hledá se penaltový puntíkVideo: sntv

 
Článek

Sníh dokáže fotbalistům pořádně zavařit. Na kluzkém terénu mají hráči problém s pohybem. V Kolíně nad Rýnem ale sněhová nadílka přidělala vrásky i rozhodčímu. Ten totiž nemohl po odpískání pokutového kopu najít penaltový puntík, odkud se mělo kopat. Tenhle bod bývá obvykle bíle označen, jenže sněhový poprašek zařídil, že jej nenašel sudí Kampka ani hráči.

Fanoušci zírali, jak vše rozhodčí vyřeší, trenér Kolína nad Rýnem se jen šklebil škodolibě na lavičce. Nakonec si sudí poradil. Nastoupil na brankovou čáru a prostě vzdálenost odkrokoval. Střelec domácích Guirassy i přes nečekanou prodlevu zvýšil na 2:0 pro domácí, ale Freiburg nakonec utkání vyhrál 4:3. V poslední minutě a v nastavení totiž hosté ze dvou penalt otočili skóre.

O tom, zda na druhé straně hřiště arbitr penaltový bod našel bez problémů, zprávy nehovoří.

Reklama

Související témata: