Hlavní obsah

Hostování pro Hložka? Na to je hodně brzo, míní bývalý hráč Leverkusenu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápení Leverkusenu, který po pěti bundesligových kolech má na kontě jednu výhru a čtyři porážky, zasáhlo i oba Čechy v jeho kádru. Zatímco Patrik Schick se v pátém kole alespoň dočkal první trefy, Adam Hložek poslední dvě utkání strávil na lavičce a vyrojily se dokonce spekulace, že by jej Bayer mohl poslat na hostování. Tato varianta se však nezamlouvá Martinu Frýdkovi, který v 90. letech také přestoupil ze Sparty do stejného klubu. „Jsem přesvědčený, že ho nechají aklimatizovat a minimálně do zimy určitě zůstane,“ reaguje ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Hostování pro Hložka? Na to je hodně brzo, míní bývalý hráč Leverkusenu v PřímákuVideo: Sport.cz

 
Článek

„Myslím, že Leverkusen ho hodně dlouho sledoval, když za něj dali tak velikánské peníze a myslím si, že spekulace, že by měl odejít někam na hostování, je hodně brzo," odpovídá 53letý host moderátorovi Radku Šilhanovi.

„Bylo mu 17 let a táhnul Spartu v té době, když se nedařilo, dával góly, přihrával na góly, ale v té bundeslize je to mnohem těžší," vysvětluje Frýdek

Kdo jsou největší talenti fotbalové Fortuna ligy po odchodu Adama Hložka? Diskuse z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

„Pro něj by bylo lepší, kdyby se Leverkusenu dařilo. Tak by tam naskočil a bylo by to o něčem jiném," vidí příčinu Hložkovy aktuálně slabší pozice v kádru.

Více najdete ve videu z pořadu Přímák, kde Martin Frýdek vzpomíná také na začátky svého působení v Leverkusenu.

Reklama