Hlavní obsah

Krásné gesto poražené hvězdy Dortmundu! Na tohle postižený fanoušek dlouho nezapomene

Dortmund/Praha

Byl to krásný zápas mezi dvěma německými giganty. Ve finále Superpoháru se utkal Dortmund s Bayernem Mnichov (1:3) a šlo o vskutku atraktivní duel s hromadou šancí na obou stranách, který rozhodl gólem v 50. minutě Thomas Müller, kterému nahrával dvougólový Lewandowski. Viditelně skleslý Jude Bellingham z Borrusie po zápase věnoval svůj dres postiženému fanouškovi, který z něj měl neskutečnou radost.

Foto: Leon Kuegeler, Reuters

Hráči Dortmundu Jude Bellingham a Erling Haaland (vpravo) po zápase s Bayernem

Článek

Po prohraném zápase neskrývali hráči Dortmundu zklamání. Hvězdný Erling Haaland vyšel na prázdno, přihrávka Bellinghama na gól Reuse nestačila. Mladý Angličan byl po utkání natočen, jak si v davu vyhlédl postiženého fanouška na vozíku a věnoval mu svůj hraný dres.

Fanoušek byl štěstím bez sebe. „To je důvod, proč hrajeme. Dnes to nebyl náš den, ale čeká nás ještě hodně zápasů," napsal Bellingham k videu, které zveřejnil oficiální profil Dortmundu.

Osmnáctiletý záložník za své gesto, navzdory porážce, sklízí od fanoušků samou chválu. On však gesto bral jako samozřejmost a soustředí se už jen na svůj výkon a vyhlíží další zápas.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články