Hlavní obsah

Náš výkon byl naprosto katastrofální! zlobil se Gebre Selassie po prohře Brém

Brémy

Bývalý český reprezentant Theodor Gebre Selassie označil výkon fotbalistů Brém v sobotním utkání 14. kola německé ligy proti Unionu Berlín za katastrofální. Werder, za nějž chytal Jiří Pavlenka, podlehl Unionu 0:2 a klesl na čtrnácté místo.

Foto: Jaspersen Carmen, ČTK

Theodor Gebre Selassie (vpravo) byl po utkání s Unionem Berlín značně rozladěný

Článek

"Výkon proti Unionu byl katastrofální. Teď je důležité rychle se z něj poučit. Pauza byla krátká a sezona pokračuje. Musíme to akceptovat," citoval klubový web obránce Gebre Selassieho.

Celek z německého metropole rozhodl o výhře mezi 12. a 28. minutou. Pavlenka nejprve nedosáhl na křížnou střelu Sheralda Beckera a následně ho zblízka překonal Taiwo Awoniyi. Union se posunul na čtvrtou pozici.

"Zejména první poločas byl od nás všech katastrofou. Byli jsme příliš pasivní, všude pozdě a trápili jsme se proti kompaktně hrajícímu Unionu. Měli dvě šance a z obou nás potrestali," uvedl čtyřiatřicetiletý Gebre Selassie.

"Druhý poločas byl trochu lepší, ale prohrávali jsme a nedokázali se vrátit do utkání proti tak stabilnímu mužstvu. Zaslouženě jsme prohráli," prohlásil někdejší hráč Jihlavy, Slavie a Liberce.

Reklama

Související témata: