Hlavní obsah

Brémy - Frankfurt 3:4Pavlenka čtyřikrát inkasoval, Brémy prohrály

Reprezentační brankář Jiří Pavlenka ve čtvrtém kole německé fotbalové ligy čtyřikrát inkasoval při první prohře Brém v sezoně. Werder doma podlehl Frankfurtu 3:4. Eintracht poprvé v aktuálním ligovém ročníku zvítězil.

Článek

Frankfurt se dostal do vedení již ve druhé minutě zápasu, kdy Pavlenku z kraje vápna překonala nová posila hostů Götze. Bývalý německý reprezentant se v bundeslize prosadil po 982 dnech. Brémám se podařilo dvěma slepenými góly zápas otočit, nejdříve se trefil Jung a poté Bittencourt.

Fotbalisté Eintrachtu ale do konce poločasu vrátili vedení na svou stranu, po individuální akci skóroval Kolo Muani a lobem překonal Pavlenku Lindström. Ve 48. minutě zvýšil náskok hostů švýcarský útočník Sow.

V úplném závěru dokázaly Brémy ještě snížit penaltou Füllkruga, na rozdíl od minulého kola s Dortmundem se jim však zápas obrátit nepodařilo.

Kolín nad Rýnem zůstává v bundeslize stále neporažen, soupeř Slovácka ve skupině Evropské konferenční ligy remizoval doma se Stuttgartem 0:0. Hostům se nepodařilo zužitkovat herní převahu v úvodním dějství a od 56. minuty pak po nebezpečném zákroku a následném vyloučení Pfeiffera dohrávali o deseti. V páté minutě nastavení mohl Kolín rozhodnout, prudkou střelu do horního rohu branky však výborně chytil brankář Müller.

Německá fotbalová liga - 4. kolo:
Kolín nad Rýnem - Stuttgart 0:0
Brémy - Eintracht Frankfurt 3:4 (14. Jung, 17. Bittencourt, 90.+2 Füllkrug z pen. - 2. Götze, 32. Kolo Muani, 39. Lindström, 48. Sow)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.