Hlavní obsah

Baník musí kvůli přerušení utkání s Pardubicemi zaplatit 90 tisíc

Fotbalová Ostrava musí zaplatit 90 tisíc korun za to, že její fanoušci přerušili utkání proti Pardubicím (3:0) kvůli použití pyrotechniky na více než pět minut. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) potrestala pokutou další tři týmy, všechny situace se odehrály v 8. kole. Informovala o tom v komuniké.

Fanoušci Baníku Ostrava - ilustrační foto

Článek

Slavia musí zaplatit 30 tisíc korun za pronesení a použití pyrotechniky v zápase proti Českým Budějovicím (6:1). Jak Zlín, tak Brno po vzájemném utkání, které hostující Zbrojovka vyhrála 3:2, zaplatí po 20 tisících kvůli pyrotechnice. Příznivci domácích Ševců navíc vhazovali předměty na hrací plochu.

Disciplinární komise zahájila řízení s Plzní i Slavií po jejich vzájemném utkání 9. kola stejně jako se Spartou a Ostravou. Příští zasedání se uskuteční ve čtvrtek 6. října.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Slavie Eduardo Santos opouští hřiště v Plzni po červené kartě v úvodu utkání 9. kola Fortuna ligy.

Jednozápasový trest za vyloučení v nedělním šlágru proti Plzni dostal slávista Eduardo Santos. První kolo po reprezentační pauze vynechají kvůli čtyřem žlutým kartám David Pavelka ze Sparty a Jan Silný ze Zlína.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články