Hlavní obsah

Brankář Slavie Sirotník musí na operaci. Má zlomeninu v zápěstí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Slavie nemohou v závěru sezony počítat s brankářem Janem Sirotníkem. Dvaadvacetiletý gólman utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Čeká ho tak operace a vynucená přestávka. Vršovický klub oznámil zprávu na svém webu.

Foto: SK Slavia Praha/Petr Končal

Brankář Jan Sirotník musí na operaci

Článek

Brankáře Slavie provázejí v poslední době zdravotní problémy. Po zimním přestupu z Plzně se v přípravě zranil Jindřich Staněk, a původně tak nefiguroval na soupisce pro Evropskou ligu. Dopsán na ni mohl být až poté, co Ondřej Kolář utrpěl zlomeninu člunkové kosti. Nyní podobný problém potkal i Sirotníka.

„Přihodilo se mi při tréninku zranění v oblasti zápěstí. Jedná se o zlomeninu člunkové kosti, ve které už mám jeden šroub z dřívějška, který se uvolnil. Jdu na reoperaci zápěstí. Rehabilitace by měla trvat zhruba dva až tři měsíce. Mělo by to vyjít tak, abych byl na letní přípravu zpátky. Budu dělat vše pro to, abych byl brzy zpět na hřišti,“ uvedl Sirotník.

Odchovanec mládežnické akademie ještě v první lize nenastoupil, po Kolářově zranění však kryl záda Staňkovi spolu s Alešem Mandousem. Sirotník je oporou třetiligového B-týmu, v aktuální sezoně za něj odchytal šestnáct zápasů.

Reklama

Související témata: