Hlavní obsah

Dříč z Bohemians si prý Evropu utéct nenechá. Obdivuhodné, smeká expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teď nemůže skončit. Dříč Josef Jindřišek si nenechá ujít start vršovických Klokanů v pohárové Evropě, kam doskákali ze čtvrté příčky. „Měl by pokračovat, bylo by zvláštní, kdyby toho teď nechal," myslí si Aleš Svoboda, moderátor pořadu Přímák. Host ve studiu Sport.cz Zdeněk Folprecht řadí oporu Bohemians mezi zkušené borce, co jsou pořád platní svým týmům. Před triem Matějovský, Hübschman, Jindřišek může jen smeknout „Se vším respektem k němu to má Pepa z této trojice v uvozovkách nejtěžší," myslí si.

Josef Jindřišek ve 42 letech bude hrát v Evropě, příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Dvaatřicetiletý rodák z Kladna se jen usměje tomu, zda by si dovedl představit, že bude válet v nejvyšší soutěži ještě za deset let. Folprecht už prvoligovou kairéru zabalil, ale téhle myšlence se usměje. „Kdybych měl Jindřiškovu výkonnost a zdraví, co on má, tak si to představit dovedu," prohlásí.

Následně se pustí do srovnání zkušených matadorů, kteří jsou ale stále vidět ve Fortuna lize. Matějovský, Hübschman i Jindřišek neodmyslitelně patří do kádrů svých týmů. „Se vším respektem k Pepovi Jindřiškovi, tak z té trojice je Pepa nejhorší fotbalista," říká a nabízí porovnání fotbalových dovedností zmíněných hráčů.

Fotbalový pořad PŘÍMÁK se Zdeňkem FolprechtemVideo: Sport.cz

„Mára to má založené na hlavě, to je napůl génius," smeká před oporou Mladé Boleslavi. „Tomáš Hübschman byl roky v Šachtaru Doněck, je to výborný hráč," dodává s tím, že hlavní předností Klokana Jindřiška bylo, že byl vždy dříč. „Hrát ve čtyřiceti letech s tím, že jsi dříč a nemáš nějakou extrémní přidanou hodnotu, to je obdivuhodné. A to ještě víc než u zmíněné dvojice," oceňuje fotbalistu Bohemians Folprecht.

Reklama