Hlavní obsah

Drsný vzkaz pro Plavšiče v kabině Sparty. Sprostší výraz těžko najdete

Praha

Kolem odchodu srbského fotbalového záložníka Srdjana Plavšiče ze Sparty se toho namluvilo hodně. Na začátku května se objevila zpráva, že přestupuje k největšímu rivalovi do Slavie. Hráč to vzápětí popřel, ale o pár dní později odmítl podepsat na Spartě novou smlouvu. Spoluhráčům jeho chování evidentně nesedlo a v kabině mu nechali drsný vzkaz.

Foto: youtube.com/ACSpartaPraha

Vulgární vzkaz pro Plavšiče v kabině Sparty

Článek

Poté, co Plavšič odmítl podepsat novou smlouvu, Sparta ho vyřadila z hlavního kádru. Zklamání nad jeho chováním vyjádřil i trenér Pavel Vrba. Fanoušci si o spekulacích kolem přestupu do Slavie myslí svoje. Podle nich je to definitivní a Srb jen mlžil.

Kabina, zdá se, má ke svému bývalému spoluhráči také jasný postoj. Ve videu na youtubovém kanálu Sparty, ve kterém má kapitán Bořek Dočkal proslov k odcházejícímu střelci Kozákovi a k Zahustelovi, je v záběru vidět přeškrtnutá fotografie Plavšiče, s přezdívkou Srki, a nad ní vulgární nápis „m*dko."

Jestli jde o dílo samotných hráčů, nebo třeba někoho z členů realizačního týmu, není jasné. Někteří fanoušci jej chválí, jiní odsuzují. „Ten přeškrtnutý Plavšič. Dobře vy!!!" píše jeden z fanoušků pod videem. „Tak Plavšič už má novou přezdívku vybranou," směje se další. „Ubohost," nesouhlasí jiný.

Jaký na to máte názor vy?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: