Hlavní obsah

ExKremenčík! Plzeňský kotel poslal drsný vzkaz někdejšímu oblíbenci

Byly doby, kdy byl Michael Krmenčík v Plzni králem, pro fanoušky Viktorie bohem. Teď je pro ně osobou nežádoucí. Ze sobotního ligového duelu s Olomoucí uběhlo sotva pár vteřin a plzeňský kotel, situovaný na severní tribuně, rozvinul transparent. A sice dres Viktorie se jmenovkou, a dole obří text. Tentokrát rozhodně nebyl oslavný.

Foto: repro O2 TV Sport

Fanoušci Plzně posílají drsný pozdrav útočníkovi Slavie Michaelu Krmenčíkovi.

Článek

Všem v Doosan Aréně bylo jasné, komu je jejich vzkaz věnován. Bývalému oblíbenci Michaelu Krmenčíkovi. EXKREMENČÍK, stálo na dresu a pod ním se vyjímal text: Legendou v análech. Slogan byl přitom v přímém kontrastu ke vzkazu, který plzeňský kotel na úvod utkání vyslal směrem k další ikoně Viktorie Michalu Hubníkovi, který aktuálně kope za Olomouc. Říznému obránci fanoušci vzdali hold slovy Legendou v srdcích.

Příznivci Viktorie tak nadále nemohou přijít na jméno nynějšímu útočníkovi Slavie, který v uplynulém týdnu hanlivě urážel Viktorii, jíž pomohl ke třem mistrovským titulům. A časem se vypracoval k roli klíčové opory.

Jenže to všechno je pryč a z hrdiny se stal v očích plzeňských fanoušků psanec. Nejdřív po dohrávce s Olomoucí minulou středu skandoval s kotlem Slavie pokřik: Zku...ná Plzeň. Prostřednictvím sociální sítě si omluvil, v následném vzájemném duelu v Edenu ale po vstřelení gólu na 2:0 směrem k sektoru fanoušků Viktorie vyslal posměšné gesto.

A ti si s ním sobotním vzkazem vyřídili účty po svém, ve vřavě v Edenu byli totiž domácí fanoušci ve značné přesile.

Reklama

Související témata: