Hlavní obsah

FANTASY: Nespokojený Zelenka sáhl do sestavy. Necháte se inspirovat?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápení české reprezentace ustupuje na čas do pozadí. O víkendu se vrací domácí soutěž. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají svou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před víkendem přichází za účastníky Fantasy poradce Luděk Zelenka s tipem na ideální sestavu. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 12. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Luděk Zelenka před 12. kolem Fantasy ligyVideo: Sport.cz

 
Článek

Zatímco vedení českého fotbalu k razantním krokům nesáhlo, poradce už nechtěl déle čekat.

„Musím se ve Fantasy lize zlepšit, protože v posledních dvou kolech jsem nasbíral zoufale málo bodů. Proto jsem i trochu sáhl do sestavy,“ předesílá Luděk Zelenka.

„Jednak jsem vystřídal své hráče, využil jsem navíc i přestupů. Brankář Macík dostal červenou kartu a přinesl mi mínusové body, tak jsem ho za to vystřídal. Zvolil jsem Letáčka z Baníku Ostrava, který chytá pravidelně a je vlastně nejlépe hodnoceným gólmanem,“ líčí televizní expert zásadní změnu.

Plzeň šlape i přes náročné cestování a rotaci sestavy. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Jinak své defenzivě věří. „Jak Sörensenovi s Vitíkem, tak Oscarovi a Vraštilovi. Obrannou čtyřku tedy nechávám stejnou.“

Další změnou je rozestavení. „Přijde mi, že útočníci jsou více v šancích, můžou se více prosazovat. Takže od teď budu nasazovat všechny tři útočníky, které mám. Juliše, Durosinmiho i Drchala.“

Tím pádem samozřejmě zbývají na záložníky už jen tři místa.

„Pro sparťana Krejčího, plzeňského Šulce, jehož mám jako kapitána, a ještě jabloneckého Kratochvíla. Tentokrát si myslím, že se dostanu minimálně přes 50 bodů. Je to můj cíl a věřím, že budu daleko úspěšnější než v posledních kolech,“ usmívá se Zelenka.

Teď je na všech hráčích Fantasy, zda se nechají rádcem inspirovat.

Reklama