Hlavní obsah

FANTASY: Obránci jsou zásadní, Zelenka doporučuje svou jedničku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během pohárového týdne krátké volno, další kolo už ovšem klepe na dveře. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Hráči rychle poznali, jak důležité je mít v sestavě produktivní obránce. Právě na ně se zaměřuje jeden z rádců Luděk Zelenka. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 4. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Luděk Zelenka doporučuje obránce pro 4. ligové koloVideo: Sport.cz

 
Článek

„Fantasy liga nezadržitelně pokračuje. Minule jsem si udělal rekord, takže se každé kolo zlepšuju. Pro vás třeba 52 bodů není nic moc, ale já jsem spokojený," usmívá se Luděk Zelenka.

Tentokrát se zaměřuje na obránce. „Jsou specifickou skupinou. Nejlepší do sestavy je takový obránce, který dá gól. Mají je nejlépe obodované, jenže takových, kteří je pravidelně střílejí, je hrozně málo. Nota bene, když Láďa Krejčí je ve Fantasy lize mezi záložníky," bilancuje zkušený bývalý fotbalista a glosátor.

Dánové ze Sparty přijeli domů a těší se na výjimečné utkání. Sörensena přijde povzbudit asi 25 známýchVideo: Sport.cz

„Pro mě je tedy číslem jedna na pozici obránce Sörensen. Je gólový z prakticky každé standardky. Využívá toho, že si umí najít místo právě za Krejčím," líčí Zelenka.

Sörensen nedohrál úterní zápas Sparty v Kodani. Trenér Priske ovšem po utkání uvedl, že dánský stoper byl především unavený a pro sobotní duel v Jablonci by měl být k dispozici.

„Pak jsou samozřejmě cenní šikovní krajní beci. Minulé kolo zazářil Wiesner, měl 1+1 a byl nejlepším hráčem kola. Právě takový nebo podobný typ je do sestavy strašně důležitý. Já mám nalevo Oscara a napravo Vraštila. Pro mě zatím nejlepší varianta. Obranu mám hodně drahou, takže věřím, že mi bude přinášet body. A jak říkám, obráncem číslo jedna je pro mě Sörensen," nabízí Zelenka svůj pohled jako inspiraci.

Reklama