Hlavní obsah

FANTASY: Specialista na Pardubice hráčem kola, díky betonu málem padla stovka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se kolo vydaří, je vždycky příjemné bilancovat. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Ve 3. kole se znovu vyplatilo použití jednoho z žolíků, vítěz vydělal na takzvaném betonu. A díky dobře zvolené taktice moc nechybělo, aby padla další stovka.

Foto: Sport.cz

Sestava trenéra 3. kola Milana Dvořáčka, aneb 1.FC Houští - 98 bodů.

Článek

Našli byste na ligové scéně jen málo takových sérií. Tomáš Wiesner dal Pardubicím gól již ve čtvrté sezoně v řadě! Také díky tomu zakulatil ligovou bilanci na 100 startů, 10 branek a 10 asistencí...

Zrovna ve svém jubilejním zápase zaznamenal bilanci 1+1 a pro hráče Fantasy se stal mužem kola.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Wiesner ze Sparty Praha oslavuje svůj gól během utkání s FK Pardubice.

Milan Dvořáček ho v sestavě má, což bylo terno. Jeho 1.FC Houští navíc nasadil Wiesnera do defenzivního betonu, a tak jako vítěz kola získal 98 bodů.

Hráči s největším počtem bodů ve 3. kole:
Tomáš Wiesner 13 bodů (5,5 M)
Jan Kuchta 12 bodů (10,5 M)
Michal Reichl 12 bodů (5,5 M)
Václav Pilař 9 bodů (6,8 M)
Antonín Křapka 9 bodů (5,6 M)

Vedle Wiesnera se pak nejvíce vyplatili také jeho spoluhráč Jan Kuchta, Michal Reichl a Antonín Křapka z Bohemians a Václav Pilař z Hradce Králové.

Ze statistik je znát, že trenéři a manažeři ve Fantasy nadále nejvíce důvěřují právě obhájcům titulu. Nejčastěji angažovali sparťanský trojlístek Sörensen (má ho 6071 hráčů), Krejčí (5835) a Haraslín (5812), až za nimi figuruje slávistický brankář Kolář (5388).

Také pokud jde o kapitána, bylo pořadí počtu jejich nasazení podobné. Nejčastěji dostal pásku sparťan Krejčí (2452), pak Haraslín (1466) a Kolář (1233).

Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 4. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Reklama