Hlavní obsah

FANTASY: Ukončí Bednář gólový půst?

Máme před sebou poslední ligové zápasy v kalendářním roce 2015. Šestnácté kolo Fantasy ligy otevře zápas mezi fotbalisty Slovácka a Teplic. Utkání startuje dnes ve 20:15. Tečku za podzimní částí sezóny udělá v neděli Plzeň. Půlmistr přivítá od 18:30 na svém hřišti Duklu Praha.

Do branky stavíme libereckého Tomáše Koubka.

Článek

Roman Bednář

Příbram prohrála poslední dva zápasy. Nejdřív na svém hřišti podlehla Zlínu a v minulém kole prohrála na Slavii. Na špatné výsledky Středočechů má vliv i špatná koncovka Bednáře s Pilíkem.

Oba sice patří k nejlepší střelcům týmu, ale Bednář čeká na branku téměř čtyři měsíce. Věříme, že se dvaatřicetiletý útočník proti Olomouci střelecky probudí a rozhodne svým gólem o výhře Příbrami.

Jakub Řezníček

Brno se doma prezentuje dobrými výkony. S prázdnou odjeli ze hřiště Zbrojovky hráči Liberce i Plzně. Mladou Boleslav tak rozhodně nečeká jednoduchý zápas a my věříme, že minimálně jednu branku inkasuje.

Gól by mohl vstřelit Jakub Řezníček, který nasázel soupeřům sedm branek a je nejlepším střelcem mužstva.

Jan Kovařík

Plzeň se sice rozloučila s Evropskou ligou, ale v lize válí. Půlmistr přivítá na svém stadiónu pražskou Duklu. Ta dokázala v letošním prvním měření sil obrat Viktorii o dva body, ale my věříme, že doma jí to Západočeši vrátí i s úroky.

Hosté se navíc budou muset obejít bez Krmenčíka a Mareše. Věříme, že lví podíl na výhře domácích by mohl mít Jan Kovařík. Plzeňský záložník by měl spoluhráče zásobovat přesnými pasy a minimálně jeden z nich by mohli jeho spoluhráči přetavit v branku.

Reklama

Související témata: