Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka oslovil a přitáhl do mančaftu novou hvězdu, i drazí záložníci se vyplatí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Která z opor dostane během pohárového týdne volno, kdo odehraje všechno. Jedna ze zásadních otázek každého manažera... Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Důležitou kategorií jsou pro ně produktivní záložníci. Právě na ně se zaměřuje rádce Luděk Zelenka. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 5. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Luděk Zelenka doporučuje záložníky pro 5. ligové koloVideo: Sport.cz

 
Článek

„Jak jsme minule rozebrali obránce, zaměříme se dnes detailněji na záložníky," avizuje Luděk Zelenka.

Středopolaři se mohou zásadně podílet na celkovém zisku. „Také několik z nich na ligové scéně umí dát gól. Jsou hrozně cenění a tím pádem i velice drazí. Ne všechny si tak můžete do sestavy pořídit," uvědomuje si zkušený bývalý fotbalista a glosátor.

„Já jsem pro 5. kolo oslovil a přitáhl do mančaftu Pavla Šulce. Ano, je po hattricku a asi nebude dávat góly každé kolo. Plzeňský mladík se však rozhodně rozstřílel. Spadlo z něj, že pálí šance a moc gólů nedává. Takže věřím, že i teď doma s Olomoucí se prosadí a nějaké body mi přinese," usmívá se Zelenka.

Proměna plzeňského Pavla Šulce a jeho hattrick. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

„Jinak věřím sestavě, kterou mám. Je v ní samozřejmě Láďa Krejčí. Proti Kodani teď sice v rozstřelu nedal penaltu, ale pro Spartu je nadále nepostradatelný," vyzdvihuje letenského kapitána.

„Také s Kodaní ukázal, jak nebezpečný ze standardek je, jeho gól jen nebyl uznán. Mám Krejčího mezi záložníky, přestože je vůbec nejdražší. Myslím však, že bodů mi už přinesl, a ještě přinese hodně..." doporučuje Zelenka.

Reklama