Hlavní obsah

Fotbalista Ordoš do Olomouce z Bohemians 1905 přestoupí

OLOMOUC

Fotbalista Michal Ordoš by měl do Olomouce z Bohemians 1905 rovnou přestoupit. Přestože podle první verze dohody se mělo jednat o roční hostování s opcí, Sigma nakonec vytáhlého útočníka nejspíše získá na tři a půl roku. Kontrakt je podmíněn už jen úspěšným výsledkem zdravotních testů.

Článek

Ještě podle sobotních zpráv z oficiálních klubových webů to vypadalo, že Olomouc si novou posilu nejprve přivede na roční hostování s předkupním právem. "Byl to informační šum. Dneska jsem hráči dal návrh smlouvy na tři a půl roku a pokud úspěšně zvládne lékařskou prohlídku, kontrakt automaticky vstoupí v platnost," řekl Kubíček.

Příchodem Ordoše by posilování nemělo skončit, Olomouc během přestupového léta líčí i na další ofenzivní hráče. V hledáčku má i hráče z Afriky, Slovenska nebo Polska.

"Chtěli jsme hlavně vytáhlého hrotového útočníka, který už něco odkopal a jsme rádi, že máme Michala Ordoše, který je Moravák, pochází nedaleko odsud a prostředí zná," uvedl Kubíček. "Pracujeme ale ještě na dalších hráčích. Všichni manažeři jsou momentálně ve Švýcarsku a Rakousku na Euru, proto zítra tam pojedu taky a budu jednat přímo na místě," dodal Kubíček.

Reklama

Související témata: