Hlavní obsah

Fotbalisté Liberce začali zimní přípravu i s testovaným Lapešem, skončil Mara

Fotbalisté Liberce zahájili zimní přípravu na jarní část sezony i s brankářem Jakubem Lapešem. Třiadvacetiletý gólman z třetiligového Hlučína bude ve Slovanu zatím na týdenní zkoušce. V devátém týmu prvoligové tabulky naopak podle klubového webu skončil guinejský záložník Kamso Mara, jemuž vypršela smlouva.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kamso Mara už dres Slovanu Liberec oblékat nebude.

Článek

Liberečtí už v minulých dnech informovali, že po podzimní části skončilo hostování ze Slavie nejlepšímu střelci Slovanu nizozemskému útočníkovi Micku van Burenovi, obránci Maksymu Talovjerovovi a ofenzivnímu univerzálovi Janu Matouškovi. Do zimní přípravy dnes nenaskočil ani gólman Jan Stejskal, který na severu Čech na podzim rovněž hostoval z Edenu.

K libereckému týmu se naopak připojí záložník Christ Tiéhi, jemuž skončilo hostování ve Slavii a Pražané neuplatnili opci. Do přípravy s A-mužstvem Slovanu naskočili také mladíci Milan Lexa a Jakub Winkler, z hostování ve Vlašimi se vrátil Ondřej Lehoczki.

Liberečtí vzhledem k dobrému počasí mohli začít trénovat na přírodní trávě. Vrcholem přípravy bude pro Severočechy pobyt na Maltě, kde se představí v rámci turnaje Tipsportu.

Reklama

Související témata: