Hlavní obsah

Fotbalisté proti hercům. Klokani už také mají virtuální utkání

Vstupenky na virtuální zápas v boji proti pandemii nového koronaviru začali prodávat i Bohemians 1905. Vršovický fotbalový klub uspořádá imanigární utkání proti hercům z Dejvického divadla, kde vystupuje i Ivan Trojan, jeden z nejznámějších fanoušků klokanů. Část výtěžku z prodeje lístků poputuje do nemocnice Na Františku.

Foto: Milan Malíček, Právo

Herec Ivan Trojan v dresu Bohemians 1905 (vpravo) zdraví fanoušky.

Článek

Prázdnotou zejí během pandemie koronaviru divadelní scény i fotbalové stadiony. Brány Ďolíčku se tedy otevřou aspoň imanigárně.

Bohemians ve spolupráci s Dejvickým divadlem připravují netradiční virtuální utkání mezi fotbalisty a herci. Fanoušci si mohou zakoupit vstupenku na zápas, který vypukne 26. dubna v 17:00. Se vstupenkou získají unikátní přístupový kód na stránku, kde v den výkopu najdou speciální video s herci a fotbalisty v netradičních rolích a také se dozvědí výsledek utkání.

Vybrané peníze se rozdělí a pomůžou podpořit Bohemians, Dejvické divadlo a přes nový nadační fond klubu poputují také do nemocnice v centru metropole, kde mimo jiné ordinují kluboví lékaři.

Akcionáři Bohemians pak přišli s nabídkou, že zdvojnásobí částku, která připadne na podporu klubu.

Na domácí scéně půjde už o pátý virtuální zápas v době koronavirové krize. Charitativní utkání uspořádaly Brno proti Slavii, Jablonec proti Liberci, Olomouc proti Realu Madrid a Teplice proti Dortmundu.

Reklama

Související témata: