Hlavní obsah

Fotbalový Liberec už ví, kdo nahradí dlouholetého ředitele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před týdnem oznámil z osobních důvodů konec ve funkci ředitele fotbalového Liberce Libor Kleibl, severočeský klub jeho nástupce dlouho nehledal. Odcházejícího muže nahradí dlouholetý člen představenstva klubu Pavel Marek.

Foto: FC Slovan Liberec

Libora Kleibla (vlevo) ve funkci ředitele fotbalového Liberce střídá Pavel Marek (vpravo).

Článek

„Novým ředitelem bude jednašedesátiletý Pavel Marek, který působí v představenstvu od roku 2005 a je tak s klubem spjatý již sedmnáct let. V minulosti působil mimo jiné jako ředitel společnosti Nikon. K předání kompetencí dojde v průběhu příštích dvou měsíců," uvedl klub na svých webových stránkách.

Faktickým šéfem a majitelem trojnásobného českého mistra je již přes čtvrtstoletí majitel sklářského gigantu Preciosa Ludvík Karl, který tak nahradil Kleibla dalším ze svých dlouholetých spolupracovníků.

Libor Kleibl oznámil blížící se konec ve funkci v minulém týdnu. „Rozhodl jsem se z osobních důvodů, budu se stěhovat do rodných Ivančic. Narodil jsem se ve stejném roce, jako byl založen náš klub, a tak jsem už také dosáhl důchodového věku. O svém rozhodnutí jsem informoval představenstvo klubu a dohodli jsme se na mém konci ve funkci ředitele v září tohoto roku. Do té doby bude dost času, abych veškerou agendu předal svému nástupci," vysvětlil svůj krok Kleibl.

Reklama

Související témata: