Hlavní obsah

Hrubeš a spol. jsou na odchodu. Posilami napumpovaná Slavia redukuje kádr

Jihlava
Aktualizováno

Sedm nových tváří už získali - a jejich počet ještě nemusí být konečný. Po vydatném posilování musí fotbalová Slavia samozřejmě také jiné hráče uvolnit. Zeštíhlování kádru začalo před pondělním odjezdem na kondiční soustředění do Nymburka. Brankář Hrubeš se připravuje se Slovanem Bratislava, na odchodu jsou také Švec, Bazal, Hrubý, Diop a Voltr.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Slavie Praha Karel Hrubeš zasahuje v utkání se Spartou.

Článek

Je to pěkná přehlídka. Sešívaní v zimě přivedli sedm posil. Na soustředění odjeli Jiří Pavlenka, Muris Mešanovič, Lukáš Železník, Josef Hušbauer a Jan Bořil. Lvíčata Antonín Barák a Zdeněk Linhart dorazí do Nymburka později po návratu z reprezentační akce na Tenerife. Jan Vošahlík se navíc vrátil z Kazachstánu.

Kádr ovšem není nafukovací, a tak jiní hráči musejí Eden opustit. Slavia potvrdila, že brankář Karel Hrubeš má svolení trénovat se Slovanem Bratislava, s nímž odcestuje na soustředění do Turecka. Michal Švec se připravuje s Bohemians Praha 1905, za klokany už také odehrál první zápas.

Josef Bazal odchází do Jihlavy na půlroční hostování, které je součástí přestupu Mešanoviče. Sportovní manažer Milan Bokša pak avizuje, že Vysočina chce v tomto týdnu přivést ještě jednoho hráče ze Slavie. Mohl by jím být třeba Radek Voltr, který také odejde na jarní hostování, ale zatím je zraněný.

Z dalších slávistů pak má Robert Hrubý svolení připravovat se s Baníkem Ostrava. Dame Diop trénuje s juniorkou a klub pro něj hledá angažmá.

Aktuální kádr Slavie v Nymburce:
Brankáři:
Martin Berkovec,
Josef Řehák,
Jiří Pavlenka.
Obránci:
Jan Mikula,
Michal Frydrych,
Simon Deli,
Jiří Bílek,
Jan Bořil,
Martin Latka,
Tomáš Jablonský,
Daniel Souček,
Marek Kodr,
Libor Holík.
Záložníci:
Levan Kenia,
Miljan Vukadinovič,
Jaromír Zmrhal,
Tomáš Souček,
Karel Piták,
Josef Hušbauer,
Milan Černý,
Jan Vošahlík,
Jan Štohanzl.
Útočníci:
Muris Mešanovič,
Lukáš Železník,
Milan Škoda,
Jan Kuchta.
Antonín Barák a Zdeněk Linhart dorazí později.

Reklama

Související témata: