Hlavní obsah

Jestli Ljovin nesouhlasí, ať do těch zápasů nenastupuje, míní Rajnoch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Momentálně jediný Rus ve fotbalové Fortuna:lize budí emoce. Vedle nepřesvědčivých výkonů v posledních utkáních totiž zaujal neochotou podpořit Ukrajinu během předzápasového potlesku na Spartě. V jednu chvíli dokonce držel ruce sepnuté za zády, jak odhalily kamery O2 TV Sport. Odsouzení jeho postoje na sebe nenechalo čekat. „Jestli nesouhlasí s tím, co se dělá u nás na stadionech, pakliže se tleská k podpoře Ukrajiny, tak ať do těch zápasů nenastupuje,“ reaguje ostře Jan Rajnoch ve fotbalovém pořadu Přímák.

Kauza Ljovin v pořadu Přímák. Jestli nesouhlasí, ať nenastupuje, míní Rajnoch.Video: Sport.cz

 
Článek

„Když jsem se bavil o tom, jak je fotbal spravedlivý, tak možná že chyba, kterou udělal, byla ta, že se nepřidal k potlesku za Ukrajinu," hledá vysvětlení Ljovinovy slabé formy někdejší reprezentační obránce.

Připomeňme, že v 28. kole proti Karviné přišel 27letý Rus do hry koncem zápasu, ale na hřišti nevydržel ani 10 minut, když jej kouč Martin Svědík stáhl s vysvětlením, že nebyl spokojen s Ljovinovým přístupem.

Celý díl pořadu Přímák s Janem Rajnochem.Video: Sport.cz

V následném duelu na Spartě nabídl svou chybou Bořku Dočkalovi šanci vstřelit rozhodující gól. Letenský záložník obral hráče Slovácka o balon na hranici vápna a vzápětí poslal Spartu do vedení 2:1, po změně stran pak Hložek upravil na konečných 3:1 pro Pražany.

I přes svou minelu však ruský střední záložník dokázal česká média zaujmout jiným počinem, když se jako jediný na hřišti nepřidal k potlesku na podporu Ukrajiny.

„Samozřejmě pak pro toho Rusa není úplně jednoduché tam začít tleskat. Ale je vidět, že s tím asi nesouhlasí. Za mě to je chyba. Aspoň nějaké gesto by se mělo udělat," má jasno Rajnoch.

Více ve videu z pořadu Přímák.

Reklama

Související témata: