Hlavní obsah

Mladá Boleslav - Pardubice 4:1Jirásek se v novém dresu hned trefil

Mladá Boleslav

První herní test krátkého zimního přípravného období absolvovali mladoboleslavští fotbalisté s prvoligovým rivalem z Pardubic za příjemného lednového počasí (+5°C) a přemohli ho shodným gólovým rozdílem 4:1 jako před necelými sedmi týdny v mistrovském duelu 8. ligového kola. Jednu trefu domácích si připsal také Milan Jirásek, o jehož přestupu jedná klub s Baníkem Ostrava.

Foto: fkmb.cz

Milan Jirásek (vpravo) se v Mladé Boleslavi hned uvedl gólem.

Článek

Oba soupeři vystřídali během utkání maximální počet hráčů. Středočeši měli navrch, již do přestávky dvakrát skórovali a v závěru své vítězství ještě zvýraznili.

"Zápas nám ukázal, že hráči, kteří by si o místo v sestavě měli říct, zklamali. Nejsem spokojen s naší hrou, připadalo mi, že jsme si přišli zahrát, zatímco Boleslav chtěla vyhrát. Byli přímočařejší a my jsme si to komplikovali, celkově je pro mě utkání zklamáním," kritizuje v rozhovoru pro klubový web pardubický trenér Jiří Krejčí.

Přípravné fotbalové utkání:
FK Mladá Boleslav - FK Pardubice 4:1 (2:0)
Branky: 15. Graiciar, 26. Jiří Klíma, 74. Jirásek, 79. Drchal - 75. Mužík.
Ml. Boleslav - I. poločas: Šeda - Graiciar, Křapka, Šimek, Mazáň - Budínský, Pech - Douděra, Ladra, Preisler - Jiří Klíma.
II. poločas: Šeda - L. Mašek, Křapka, Glöckner, Alhassan - Omale, Janošek - Dufek, Jirásek, Škoda - Drchal. Trenér: Jarolím.
Pardubice - I. poločas: Letáček - Prosek, Šejvl, Hušek, Čelůstka - Tischler, Hlavatý, Jeřábek, Solil, Pfeifer - Petráň.
II. poločas: Letáček - Surzyn, Toml, Čihák, Sláma - Kostka, Hlavatý, Jeřábek, Solil, Pfeifer - Mužík. Trenér: Novotný.

Reklama

Související témata: