Hlavní obsah

K fotbalistům posledních Pardubic přišel na půlroční hostování útočník Krobot

Poslední tým první fotbalové ligy Pardubice posílil Ladislav Krobot. Jednadvacetiletý útočník přišel na půlroční hostování z Mladé Boleslavi. Východočeši o tom informovali na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Pardubic během utkání 16. kola Fortuna ligy s FC Viktoria Plzeň.

Článek

Bývalý mládežnický reprezentant dosud odehrál v nejvyšší soutěži 14 zápasů, v nichž vstřelil jeden gól. Nyní se pokusí Pardubicím pomoci k záchraně prvoligové příslušnosti. Východočeši, kteří se po dvou a půl sezonách v azylu v pražském Ďolíčku vrátí na zrekonstruovaný Letní stadion, ztrácejí dva body na předposlední Zlín a osm bodů na první nesestupovou příčku.

"Slibuju si, že si pomůžeme navzájem. Chci, aby se Pardubice zachránily. Myslím si, že určitě patří do ligy. I já se těším na nový stadion. Bylo by skvělé z něj udělat pevnost a zachránit ligu," řekl Krobot.

Nejlépe se cítí jako hrotový útočník. "Zvládnu zahrát i podhrotového útočníka, dřív jsem býval střední záložník. Křídla a kraje mi moc nejdou, ale ve středu hřiště se cítím dobře kdekoliv. S výjimkou pozice stopera," uvedl bývalý hráč Slavie, Vyšehradu nebo Ústí nad Labem.

Reklama

Související témata: