Hlavní obsah

Kapitán pokračuje. Jindřišek prodloužil s Klokany smlouvu o další rok

Kapitán fotbalistů Bohemians 1905 Josef Jindřišek bude i v příští sezoně působit v Ďolíčku. Jednačtyřicetiletý záložník a klubový rekordman v počtu ligových startů s "Klokany" prodloužil smlouvu o další rok do konce června 2023. Bohemians o tom informovali na svém facebookovém účtu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Josef Jindřišek z Bohemians 1905.

Článek

Jindřišek v únoru překonal ligový rekord Bohemians, který držel Zdeněk Prokeš s 294 zápasy. Defenzivní středopolař za vršovický tým odehrál 304 utkání. Pražané se udrželi v nejvyšší soutěži až díky úspěšné baráži s druholigovou Opavou.

Bývalý hráč Jablonce a Olomouce, který působí v Bohemians už od ledna 2009, dohromady ve 395 ligových duelech zaznamenal 24 gólů a 10 asistencí.

Ve videu na facebooku Jindřišek zmátl fanoušky Bohemians, když se objevil na hřišti Velkých Hamrů, kam chce zamířit po konci profesionální kariéry. "Tady ve Velkých Hamrech jsem slíbil, že se jednou vrátím. Že si tady jednou zahraju třeba divizi. Jednou...," uvedl Jindřišek, po jehož slovech následovala informace o prodloužení kontraktu.

Reklama

Související témata: