Hlavní obsah

Krejčí hlásí návrat v plné síle, Sparta vítá reprezentanty

Fanouškům Sparty zatrnulo, když se hned po prvním červnovém utkání Ligy národů musel od reprezentace odpojit. Vítězný duel se Švýcarskem (2:1) sice dohrál celý, ale v bolestech, dostal ránu do kolena. Obránce Ladislav Krejčí mladší, který si na rudý dres dost možná nastálo navlékne kapitánskou pásku, v dalších třech zápasech elitní divize chyběl. Dnes ovšem podle plánu nastupuje po dovolené do přípravy Sparty spolu s dalšími reprezentanty. Více už v našem videu.

Ladislav Krejčí ml. se vrací. Problémy, kvůli kterým opustil reprezentační sraz, jsou pryčVideo: Sport.cz

 
Článek

Musel se do Prahy vrátit o něco dříve. V úterý nechyběl v letenské delegaci, která si k primátorovi došla pro Klíč od Prahy za květnovou výhru v derby.

Letní příprava mu začíná až ve čtvrtek, kdy se po boku dalších reprezentantů ve druhé vlně zapojuje do přípravy týmu Briana Priskeho.

„Měl jsem kostní edém na kolenu a hlavně virózu. Vyhodnotili jsme, že další tři zápasy bych nezvládl, proto jsem se od národního týmu odpojil," vysvětluje Ladislav Krejčí mladší.

Sparťanské povzbuzení do nové sezony? Klíč od PrahyVideo: Sport.cz

Začít by měl bez úlev. „Vypadá to skvěle. Do přípravy nastoupím normálně, takže všechno v pořádku," hlásí.

Optimismus bude potřebovat, nový dánský trenér nasadil hned od začátku pěkně náročný metr nabírání fyzické kondice.

„Těším se velice. Je to nová výzva, nový náboj. Všem okolo dá nějakou novou energii. Budeme s ní muset pracovat, aby nám vydržela, pokud možno co nejdéle," přeje si Krejčí.

Reklama

Související témata: