Hlavní obsah

Krejčí slavil proti Baníku narozeniny: choreo, vlastňák, výhra a husina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úplně dokonalá oslava narozenin na hřišti neproběhla, ale hlavní dárek kapitán fotbalistů Sparty Ladislav Krejčí rozbalil. Mužstvo dovedl v lize k výhře 4:3 nad Baníkem Ostrava. „Super, to bylo moje největší přání,“ přiznal Krejčí v rozhovoru pro klubovou televizi. A děkoval fanouškům za působivé choreo.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Choreo fanoušků Sparty k 25. narozeninám kapitána Letenských Ladislava Krejčího.

Článek

Krejčímu bylo v sobotu pětadvacet. Když obě mužstva nastupovala na hřiště, domácí kotel za bránou roztáhl vzkaz: „Přejeme všechno nejlepší našemu kapitánovi a vůdci.“ Zároveň roztáhl velké choreo, na kterém byl sparťanský kapitán vyobrazen. Fandové skandovali Krejčího jméno, hráč se sedmatřicítkou na zádech jim tleskal a poplácával klubový znak na dresu.

Po zápase neskrýval dojetí. „Bylo to něco neuvěřitelného a krásného. Fanouškům chci moc poděkovat, moc si toho vážím. Ještě mám husinu. Pouto, které jsme si spolu za pět let vybudovali a které já cítím, je pro mě strašně silné a důležité. Jen tak na to nezapomenu,“ uvedl Krejčí.

Sparta se ve druhé půli rozjela a v 63. minutě zvyšoval Lukáš Haraslín na 4:1. V tu chvíli se zdálo, že má utkání plně pod kontrolou, jenže Baník pět minut před koncem snížil už na 4:3. Domácí pak prožili ošemetný závěr, ale o výhru nepřišli.

„Myslím, že do stavu 4:1 jsme podali slušný, vytvářeli jsme si šance v prostorech, kde jsme chtěli. Pak ale přišlo z naší strany uspokojení, zbytečně jsme Baník pustili do šancí, které proměnil. Měli jsme sebevědomí až moc nahoře. Musíme se z toho poučit. Musíme valit až do konce a všichni společně útočit i bránit,“ burcoval Krejčí.

K narozeninám chtěl hlavně výhru. Přál si i gól. Toho také docílil, ale do vlastní brány, v 54. minutě srazil za Petera Vindahla míč po rohovém kopu. V souboji na něj tlačil obránce Filip Blažek. „Gól jsem dal bohužel do špatné brány. To je život, ale nechám si ho na momenty, kdy to budeme potřebovat,“ řekl sparťanský kapitán a sobotní oslavenec.

Reklama

  Č. Budějovice - Bohemians dnes 15 : 00
20240504T15 : 00:00+0200
Č. Budějovice vs. Bohemians
Č. Budějovice vs. Bohemians
Č. Budějovice
Bohemians
  Jablonec - Karviná dnes 15 : 00
20240504T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Karviná
Jablonec vs. Karviná
Jablonec
Karviná
  Pardubice - Zlín dnes 15 : 00
20240504T15 : 00:00+0200
Pardubice vs. Zlín
Pardubice vs. Zlín
Pardubice
Zlín
  Slavia - Ostrava dnes 18 : 00
20240504T18 : 00:00+0200
Slavia vs. Ostrava
Slavia vs. Ostrava
Slavia
Ostrava
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.