Hlavní obsah

Legendárního kanonýra oslnil plzeňský útočník. Prozradil, co brzdí sparťana Čvančaru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo z útočníků ve Fortuna lize udělal dojem na bývalého reprezentačního kanonýra Jana Kollera? „Mě baví Tomáš Chorý. Je to bojovník, srdcař, dýchá za tým. Postavou s ním sympatizují. Vysocí útočníci to nemají jednoduché, fandím mu,“ směje se obr ze Smetanovy Lhoty v pořadu Přímák na Sport.cz.

Legendární kanonýr Jan Koller vyzdvihuje plzeňského srdcaře Tomáše Chorého. Příspěvek z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

 
Článek

Jako první ale padne v pořadu Přímák jméno sparťana Tomáše Čvančary. „Když má dobře nastavenou hlavu, je to nadstandardní útočník, který vyčnívá. Jen je tam to nastavení hlavy," pouští se do hodnocení sparťanského hrotového hráče.

Více bodoval u Jana Kollera plzeňský Tomáš Chorý. Než se prosadil do pozice útočníka číslo jedna v kádru Viktorie Plzeň, musel si pěknou chvíli počkat. „Čekal dlouho, ale měl nastavenou hlavu. V každé chvíli bojoval pro tým, byl pozitivní. Když nastoupil, odmakal to vždycky pro tým," myslí si Koller.

Plzeň před zápasem Ligy mistrů na hřišti Interu Milán. Pasáž z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

Vedoucí fotbalového oddělení na Sport.cz Jan Malý přidává duo hradeckých ofenzivních opor. „Kubala s Vašulínem jsou také obětaví pro tým, jsou ohromně pracovití. Díky jejich práci je Hradec v tabulce takhle nahoře," konstatuje Malý.

Reklama

Související témata: