Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Rosického je mi líto, tohle si nezaslouží. Má to zapotřebí? ptá se Koller

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Sparta hrubě nezvládla první derby se Slavií v této sezoně, když prohrála 0:4 a všechny góly inkasovala ještě před koncem první půle. O přestávce proto údajně zamířil do šatny i Tomáš Rosický, sportovní ředitel klubu. „V kariéře měl velikánskou smůlu, jinak by byl ještě někde jinde, ale teď je mi ho líto ještě víc.“ uvádí Jan Koller ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Přímák s Janem Kollerem.Video: Sport.cz

 
Článek

„Tohle si nezaslouží, sám se asi hodně trápí situací ve Spartě," pokračuje Rosického někdejší spoluhráč z Borussie Dortmund a národního týmu.

„Je otázka, jestli to má zapotřebí, jestli by nebylo lepší skončit a nestresovat se a užívat si zaslouženého odpočinku," pokračuje fotbalový útočník, který aktuálně nastupuje jen za rodnou Smetanovu Lhotu. „Musí to mít nějaké mantinely, než aby si uhnal nějaký infarkt," dodává na adresu Tomáše Rosického.

V Přímáku s moderátorem Radkem Šilhanem, Janem Kollerem a redaktorem Sport.cz a Práva Janem Malým přichází řeč i na formu Viktorie Plzeň a také na povedené představení Jakuba Řezníčka. Brněnský útočník o víkendu vstřelil hattrick a dovedl tak svůj tým k vítězství 3:1. Více se dozvíte v Přímáku, který si v kompletní podobě můžete přehrát také jako podcast.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články