Hlavní obsah

Lingr je blízko odchodu ze Slavie, má namířeno do Nizozemska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Očekáváné rozuzlení příběhu záložníka fotbalové Slavie Ondřeje Lingra se výrazně přiblížilo. Čtyřiadvacetiletý reprezentant se podle informací Sport.cz velice pravděpodobně vydá do Feyenoordu Rotterdam. Nizozemský mistr už měl do Edenu na Lingra poslat oficiální nabídku, kterou sešívaní velice pravděpodobně akceptují.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ondřej Lingr je na odchodu ze Slavie.

Článek

Lingr má ve Slavii rok do konce smlouvy. Šéf českého vicemistra Jaroslav Tvrdík jasně avizoval, že důrazný záložník buď v Edenu podepíše nový kontrakt, nebo odejde. Přestup do zahraničí je blízko, nejde však o Panathinaikos Atény, který po Lingrovi dlouho pokukoval, ale Feyenoord Rotterdam.

Ladí se detaily, kluby jsou ale na hlavních věcech domluvené. Lingr se bude moct ve Feyenoordu těšit na Ligu mistrů a boj o nejvyšší příčky. V týmu se potká s bývalým obráncem Sparty Dávidem Hanckem.

Lingr přišel do Slavie před třemi roky z Karviné. V červenobílých barvách vyhrál jeden mistrovský titul a dvakrát domácí pohár. Celkem za vršovický klub odehrál 138 soutěžních zápasů, ve kterých vstřelil 40 gólů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.