Hlavní obsah

Ljevakovič a Rezek si v Teplicích zahrají rozlučkový zápas

Fotbalisté Admir Ljevakovič a Jan Rezek se rozloučí s profesionální kariérou exhibičním zápasem, který se uskuteční na teplických Stínadlech v sobotu 28. května od 15 hodin. Ljevakovič zkusí k účasti přemluvit i bosenského krajana Edina Džeka z Interu Milán. Severočeský klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Foto: FK Teplice

Admir Ljevakovič

Článek

Sedmatřicetiletý Ljevakovič a o dva roky starší Rezek skončili s vrcholovým fotbalem už loni. Oba záložníci třetiligového B-týmu Teplic ale během podzimní personální krize vypomáhali "áčku". Ljevakovič, který u rezervy působí jako asistent trenéra, absolvoval 56 minut proti Spartě. Rezek v 10 zápasech nejvyšší soutěže zaznamenal gól a asistenci.

Za Ljevakovičův výběr by mělo nastoupit mimo jiné bosenské trio Aidin Mahmutovič, Samir Merzič, Aldin Čajič. Start dalšího bývalého teplického hráče Džeka není příliš reálný. "Jsme v kontaktu i s Edinem, ale vzhledem k tomu, že bude mít po náročné sezoně a před reprezentačním srazem, tak to nejspíš nedopadne, i když ho budu samozřejmě ještě přemlouvat," řekl Ljevakovič, jenž za Teplice odehrál 305 ligových duelů.

Bývalý český reprezentant Rezek si do svého týmu vybral například Tomáše Hunala, Pavla Horvátha, Davida Limberského, Milana Petrželu nebo členy teplické rockové skupiny Kabát. "Když jsem dával nominaci dohromady, tak jsem chtěl hlavně hráče, se kterými jsme tu zažili pohárovou jízdu na podzim 2003, ale nemohl jsem zapomenout ani na některé kluky z Plzně," uvedl Rezek. Vedle něj a Ljevakoviče se bude loučit také dlouholetý masér Teplic a národního mužstva Eduard Poustka.

Reklama

Související témata: