Hlavní obsah

Majitel fotbalového Slovácka se ohradil proti údajným zákulisním dohodám

Majitel fotbalového Slovácka Zdeněk Zemek se ohradil proti informacím v médiích, podle kterých prvoligový klub z Uherského Hradiště mohl být zvýhodňován díky zákulisním dohodám.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Václav Jurečka ze Slovácka.

Článek

Podle serveru Seznam Zprávy v policejním spisu ke korupční kauze bývalého místopředsedy Fotbalové asociace ČR Romana Berbra figuruje i jméno vedoucího prezidentské kanceláře Vratislava Mynáře, jenž prý Berbra požádal o pomoc, která se podle vyšetřovatelů týkala podpory či ochrany Slovácka před rozhodčími. Berbr spolu s dvěma desítkami lidí čelí stíhání kvůli údajné korupci a ovlivňování výsledků druhé a třetí ligy.

"Jako majitel klubu takovéto jednání nepodporuji, o ničem takovém nevím, žádných takových rozhovorů ani domluv jsem se nikdy neúčastnil a ostře se od nich distancuji," uvedl Zemek v tiskové zprávě.

"Klub vlastním 14 let, za celou tu dobu jsme ušli pořádný kus cesty a udělali obrovský kus práce, současné výsledky hovoří za vše. Vše jsme si vždy vydřeli poctivou a tvrdou mravenčí prací, krůček za krůčkem. Vždy jsem klub podporoval bez jakýchkoliv postranních úmyslů a bez jakýchkoliv podrazů či neférového jednání," dodal majitel Slovácka, které je po podzimní části první ligy na čtvrtém místě ligové tabulky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články