Hlavní obsah

Na Letné řeší třetí posilu se slávistickou minulostí. Spartě by pomohla, myslí si její bývalý kouč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Sparta v tomto přestupovém období sáhla hned po dvou hráčích, kteří dříve působili ve Slavii. V dresu odvěkého rivala nastupovali Jaroslav Zelený i Jan Kuchta. A podle zdrojů redakce Sport.cz se nadále řeší i příchod Jakuba Jankta. „Vnímám hlavně ten názor, že hráči ze zahraničí by neměli chodit zpátky, ale já si myslím, že Jankto by Spartě pomohl,“ říká Zdeněk Ščasný v pořadu Přímák na Sport.cz.

Sparta cílí na třetí posilu se slávistickou minulostí. Přestupy letenského klubu hodnotíme v pořadu Přímák se Zdeňkem Ščasným.Video: Sport.cz

 
Článek

„Momentálně v tomto složení Sparta nemá konkurenci hlavně na krajích. Potřebuje tam hráče, který umí něco vymyslet, přejít jeden na jednoho, dát gól, to Jankto splňuje," soudí bývalý fotbalista, trenér a sportovní ředitel letenského klubu.

On sám ani nehledá komplikace ve skutečnosti, že by se jednalo už o třetí posilu dříve oblékající sešívaný dres.

Co si myslí Zdeněk Ščasný o Brianu Priskem? Pasáž z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

„Nevidím v tom vůbec žádný problém. Myslím, že příchod Kuchty pro Spartu, ač se to dneska zdá po tom dvojzápase (se Stavangerem) teďka divné, je a bude přínosný," odpovídá 64letý trenér moderátorovi Filipu Lejčkovi.

Zdeněk Ščasný o tweetu Petra MachaVideo: Sport.cz

Měla by na Letnou přivést ještě dalšího brankáře? Neměl raději chytat Florin Nita? A měla by Sparta pustit na přestup Dávida Hancka?

Odpovědi Zdeňka Ščasného se dozvíte v hlavním videu. Celý Přímák si můžete přehrát na Sport.cz nejen jako video, ale také jako podcast.

Reklama