Hlavní obsah

Olomouc hlásí další posilu. Přivedla záložníka Vodháněla

Záložník Jan Vodháněl posílil fotbalisty Olomouce. Po konci smlouvy s rakouským klubem Admira Wacker Mödling podepsal se Sigmou dvouletý kontrakt. Hanáci o tom informovali na svém webu.

Foto: flyeralarmadmira.at

Jan Vodháněl v dresu Admiry.

Článek

"Chtěli jsme ještě zvýšit konkurenci mezi krajními hráči, proto jsme prověřovali některé možnosti. Pak se naskytla příležitost angažovat Honzu. Českou ligou je z minulosti prověřený v Bohemce a naposledy hrával v Rakousku. Jsme rádi, že jsme se domluvili. Momentálně řešíme administrativní věci. Uvidíme, jak rychle bude moct naskočit do zápasů," řekl sportovní ředitel Olomouce Ladislav Minář.

Vodháněl se domluvil se Sigmou snadno. "Byla to rychlá akce. Bavil jsem se s asistentem trenéra Saňákem, kterého znám z Mladé Boleslavi. Byl oboustranný zájem. Domluvili jsme podmínky a podepsali smlouvu," uvedl pětadvacetiletý hráč.

"Chtěl bych hlavně pomoct týmu. Ať už góly, asistencemi nebo dobrými výkony. Osobní cíl mám hlavně zůstat zdravý, protože to je nejdůležitější, a pravidelně hrát," konstatoval odchovanec Mladé Boleslavi.

V české lize odehrál Vodháněl 56 zápasů a vstřelil pět branek. Do Admiry zamířil v lednu po vypršení smlouvy v Bohemians 1905, kde odmítl prodloužit kontrakt a nehrál od loňského února. V rakouské lize zaznamenal ve 14 utkáních jedinou branku, a to hned při své premiéře.

Reklama

Související témata: