Hlavní obsah

Plzeň přišla před sobotním zápasem se Středočechy o oba krajní obránce

Praha

Bez krajních obránců Davida Limberského a Radima Řezníka se bude muset obejít Viktoria Plzeň v sobotním ligovém duelu proti Mladé Boleslavi. Oběma hráčům zastavila disciplinární komise činnost na jeden zápas za čtyři žluté karty, které v nejvyšší soutěži nasbírali. „Jednou to přijít muselo, Máme ale naštěstí kam sáhnout, takže si poradíme,“ glosoval jejich absenci trenér Západočechů Adrian Guľa hned po středečním restartu na pražské Letné.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Hráči Plzně se radují z vítězství nad Spartou. Radim Řezník a David Limberský (zleva) ovšem v dalším kole nenastoupí, Lukáš Kalvach hrát může.

Článek

Absence počítá po obnoveném vstupu do ligy samozřejmě nejen Plzeň. Liberci, který v sobotu přivítá doma Slovácko, budou scházet vykartovaní Matěj Hybš a Jakub Pešek. Hosté se zase budou muset obejít bez Petra Reinberka, jenž má po osmé žluté kartě zastavenu činnost na dvě utkání.

Sparta pro změnu pojede k nedělnímu důležitému střetnutí do Karviné bez Libora Kozáka, který má na kontě už rovněž čtyři žluté, a tudíž distanc na jeden zápas.

Jablonci bude v sobotu večer v pražském Edenu proti Slavii scházet Dominik Plechatý, který byl v úterním duelu se Zlínem vyloučen a disciplinární komise ocenila jeho přečin jedním zápasem, ve které nesmí nastoupit.

Opavský Jan Schaffartzik bude svému týmu scházet v Teplicích, protože i jeho čtyři žluté karty znamenají zastavení činnosti na jednou soutěžní utkání.

Reklama

Související témata:
  2 : 4 Slovácko - Sparta 2 : 4 dohráno
20240505T18 : 00:00+0200
Slovácko vs. Sparta
Slovácko vs. Sparta
Slovácko
Sparta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.