Hlavní obsah

Poplach na Letné! Slavia chce vyfouknout Spartě dalšího hráče, slavná S se perou i o mladíka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Chystá se další senzační přestup mezi Slavií a Spartou? Může se to stát už během letošního léta. O služby čtyřiadvacetiletého útočníka Matěje Pulkraba, kterému na konci června vyprší současný kontrakt, se zajímá rival z Edenu. První informoval o jednání server iSport.cz, později informaci potvrdil i zdroj Sport.cz s tím, že zájem trenéra Trpišovského o Pulkraba je dlouhodobější. Služeb útočníka se ale nevzdává ani Sparta, která by ráda hráče udržela. Bitva mezi Spartou a Slavií hoří také ohledně mladého Filipa Vechety ze Slovácka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Matěj Pulkrab ze Sparty, kterému končí po sezoně na Letné smlouva, je prý v hledáčku Slavie.

Článek

Současný trenér Slavie Trpišovský z vlastní zkušenosti ví, jaké to je mít Pulkraba v kádru. Poznal to během působení v Liberci, kde talentovaný střelec, kterého v kariéře brzdí zdravotní lapálie, hostoval z Letné. „Ten zájem je dlouhodobý, vím, že to je otázka spíš posledních pár let, kdy docházelo k oťukávání obou stran. Jak daleko je současný stav, bohužel nevím, ale zájem Slavia měla," uvedl zdroj Sport.cz.

Do Edenu se v poslední době stěhoval oklikou přes cizinu Rumun Nicolae Stanciu a následně i Srdjan Plavšič. Právě jeho přesun rozbouřil emoce, protože hráč tvrdil, že s vedením vršovického rivala nejednal, nakonec ale do Slavie zamířil. Podle iSport.cz Pulkrab postupuje jinak a vedení Letenských o zájmu rivala informoval.

Hostem dalšího dílu PŘÍMÁKu, fotbalového pořadu na Sport.cz, byl expert Stanislav Levý.Video: Sport.cz

Pulkrab není jediným hráčem, o něhož se pražská S přetahují. V hledáčku Sparty i Slavie se ocitl také Filip Vecheta. Mladý útočník Slovácka byl na stáži v Bayernu Mnichov či Salcburku, je o něj zájem i ze zahraničí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Filip Vecheta ze Slovácka a Ibrahim Traoré ze Slavie Praha.

Žádný div, že zaujal také pražské rivaly. Devatenáctiletý Vecheta je při své výšce 195 centimetrů velmi rychlý. V první lize zatím odehrál 17 utkání a vstřelil jeden gól, shodou okolností právě Slavii na podzim v Edenu...

Reklama