Hlavní obsah

Posila pro Teplice? S týmem trénuje navrátilec z ciziny

Sice stále ještě není dohraný podzim ve Fortuna lize, už však začíná boj o některé hráče. Jedním z těch, kteří budou k mání, je také 27letý levý bek Jan Vondra, který předčasně skončil v makedonské Škendiji. Po návratu do Česka zatím trénuje s Teplicemi. „Vzhledem k tomu, že to bylo narychlo, že jsem ten konec nečekal, tak se všechno rozjelo před týdnem,“ vysvětluje v pořadu Přímák na Sport.cz.

Posila pro Teplice? S týmem trénuje navrátilec z ciziny. Pasáž z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

V jaké fázi je nyní jeho spolupráce se severočeským klubem? „Trénuju s Teplicemi, kde jsem seděl s trenérem Jarošíkem, a nějak jsme se domluvili, že bych se tam připravoval nezávazně a uvidíme, co dál," odpovídá odchovanec Sparty.

V tuzemské nejvyšší soutěži odehrál 63 utkání, sedm z nich za Karvinou, zbytek za Bohemians, kde vstřelil také svůj jediný ligový gól.

Kdo jsou počítačoví trenéři? Vysvětlení v pořadu PřímákVideo: Sport.cz

S vršovickým klubem také zůstává v kontaktu. „Zatím jsem se bavil s trenérem Veselým, ale to bylo spíš takové kamarádské kafe, nebylo to jednání za klub, ale spíš jen za trenéra," prozrazuje někdejší mládežnický reprezentant.

O jeho budoucnosti v jarní části sezony tak stále není rozhodnuto. Více ve videu z pořadu Přímák. Kompletní díl si můžete přehrát i v podcastové podobě.

Reklama