Hlavní obsah

Poslední rozloučení s Františkem Hrdličkou proběhne ve čtvrtek Na Stínadlech

Teplice

Poslední rozloučení s ředitelem klubu FK Teplice Františkem Hrdličkou, který v sobotu náhle zemřel na následky mozkové mrtvice, proběhne ve čtvrtek 7. srpna. Smuteční obřad se uskuteční v 11 hodin na teplickém stadiónu Na Stínadlech. Informovaly o tom oficiální internetové stránky severočeského týmu.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Fanoušci FK Teplice přišli v sobotu na stadión uctít památku ředitele klubu Františka Hrdličky, který náhle zemřel ve věku 57 let.

Článek

Úspěšného funkcionáře postihla ve středu odpoledne mozková příhoda. Hrdlička byl následně převezen do ústecké nemocnice, kde v sobotu v dopoledních hodinách ve věku 57 let zemřel.

Šokující zpráva krutě zasáhla celý teplický klub včetně fanoušků. Ti se místo na zápas s Českými Budějovicemi, který byl odložen, vypravili do areálu Na Stínadlech, aby uctili jeho památku. Klub vytvořil před hlavním vchodem do útrob stadiónu pietní místo, kam lidé přicházeli pokládat květiny a zapálit svíčky.

František Hrdlička působil v Teplicích od roku 1993. Pod jeho vedením severočeský celek postoupil do nejvyšší soutěže a zahrál si i evropské poháry. Vedle toho byl také členem výkonného výboru Fotbalové asociace ČR.

Reklama

Související témata: