Hlavní obsah

Kouč Vrba už podepsal ve Zlíně smlouvu, povede na jaře Ševce k záchraně mezi elitou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ústní dohoda z minulého týdne byla stvrzena. Osmapadesátiletý Pavel Vrba se stal podpisem smlouvy oficiálně novým koučem fotbalistů FC Trinity Zlín, kteří po podzimní části první ligy figurují na předposledním místě tabulky pouze s dvoubodovým náskokem na poslední Pardubice. Jeho hlavním úkolem v Baťově městě tak bude zachránit na jaře Ševce v elitní soutěži.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Vrba povede fotbalisty Zlína

Článek

Bývalý reprezentační trenér Vrba v minulosti slavil s fotbalisty Plzně tři mistrovské tituly, avšak poslední dvě ligová angažmá ve Spartě a Baníku se mu příliš nepovedla a ukončil je předčasně.

„Každopádně je to jeden z nejúspěšnějších koučů v historii české ligy. Když se objevila možnost ho přivést, nebylo nad čím váhat. Jednání byla korektní, příjemná a rychlá. Usnadnilo je to, že Pavel k nám sám chtěl," uvedl viceprezident klubu Zdeněk Grygera pro zlínský web na adresu trenéra, který v minulosti působil i v ruské Machačkale a v bulharském Ludogorci. „Na spolupráci s ním se všichni velice těšíme. Jeho příchod je pro nás nový impulz do další práce," dodal.

Vrba už nebude mít k dispozici podzimního třígólového střelce Jawa, který ve Zlíně neprodloužil smlouvu a má namířeno do Mladé Boleslavi. Náhradou za něj by mohl přijít ze sousedního Slovácka někdejší reprezentační útočník Kozák.

Reklama

Související témata: