Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Sparta? Postavit všechno na Hložkovi je hodně málo, říká Straka

Překvapivá porážka Slavie v Liberci, mizerné terény na prvoligových stadionech, kontroverzní momenty v Plzni, VAR po Česku. Témata, která v pravidelném pořadu Přímák na serveru Sport.cz s Radkem Šilhanem, komentátorem O2 TV Sport, rozebral známý trenér František Straka.

Nový díl pořadu Přímák s komentátorem O2 TV Sport Radkem Šilhanem a trenérem Františkem Strakou.Video: Sport.cz

 
Článek

„Porážka Slavie v Liberci překvapivá byla, vlastní gól, který si dal Olayinka, byl stupidní. Ale když jsem viděl, na čem se hrálo...," řekl Straka k nečekané ztrátě červenobílých, které vystřídala na pozici lídra plzeňská Viktoria.

V jejím duelu s Teplicemi hrál hlavní roli VAR. Domácí pomohl k penaltě, hostům k vyloučení plzeňského Havla. Ve druhém poločase zase potvrdil verdikt asistenta rozhodčího, který odmával ofsajd skórujícímu teplickému Žákovi.

„Penalta za mě byla. Tijany mohl reagovat jinak, kontakt s Beauguelem tam byl. Vyloučení bylo směšné, nebyla to červená. Kdybychom za tohle měli dávat červené karty, dohráváme šest na šest. A milimetrový ofsajd? Když je tam VAR, ať ukážou kalibrovanou čáru. Celá Evropa ji má, my ne," prohlásil Straka.

Reklama

Související témata: