Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Takový útočník Slavii chybí, říká Levý o hvězdě ligy

Slavia? Plzeň? Bitva o mistrovský titul ve fotbalové Fortuna lize bude pořádně dramatická. Kdo ji vyhraje? Odpověď hledá Stanislav Levý, host devátého dílu fotbalového pořadu Přímák na Sport.cz. Expert se zkušenostmi z Německa a Polska či třeba Albánie, kde slavil mistrovský titul, diskutoval s moderátorem Radkem Šilhanem také o dalším aktuálním dění. Ocenil třeba útočníka Viktorie Plzeň Jeana-Davida Beauguela. Bombarďák jeho kvalit prý podle někdejšího československého reprezentanta momentálně v barvách konkurenční Slavie neběhá.

Hostem nového dílu pořadu Přímák na Sport.cz byl Stanislav Levý.Video: Sport.cz

 
Článek

Řeč přijde také na oslnivou formu gólmana Plzně Jindřicha Staňka, který je přitom odchovancem Sparty. Za Slavii zároveň chytá Aleš Mandous, jenž pro změnu vyrůstal v Plzni.

Tématem pro rozbor experta jsou také hráči, od nichž se čekalo více, ať už ve Spartě, nebo ve Slavii. Který ze zkušených fotbalistů dostal nejvíce za uši?

I když současná sezona jde teprve do finiše, Sparta už musí hledat náhradu za talentovaného Adama Hložka. Ve fotbalovém studiu Sport.cz expert Levý naznačil, jak by mohla Sparta hvězdu v případě odchodu nahradit. Ve hře jsou minimálně tři varianty. Jednou z nich je například šestnáctiletý supertalent, který na šanci v A-týmu Letenských teprve čeká.

Stanislav Levý řešil rovněž roli sparťanského B-týmu, který hraje ve druhé nejvyšší soutěži a atakuje v ní barážové příčky. Pokud tam mladíci z Letné opravdu skončí, ovlivní to otázku sestupujících z nejvyšší soutěže. V

Reklama

Související témata: