Hlavní obsah

Proč Plzeň posiluje hráči bez smlouvy? Neměly předchozí kluby nějaký důvod, proč jim smlouvu nedaly? ptá se expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Viktoria Plzeň už oznámila tři posily pro novou sezonu. Konkrétně se jedná o Václava Pilaře, Kristi Qoseho a Martina Jedličku. Ve všech případech se jedná o hráče, jimž v předchozím angažmá po uplynulé sezoně skončila smlouva. Podle toho také v pořadu PŘÍMÁK odpovídá Pavel Mareš na otázku, co mu říká postup západočeského klubu. „Říká mi to, že dělají hráče jenom bez smlouvy, a když jim tu smlouvu v předchozím klubu nikdo nedal, tak to dělal z nějakého důvodu,“ reaguje ve fotbalovém studiu Sport.cz.

Hodnotíme posily Plzně v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

 
Článek

„Jaký důvod má Plzeň jim smlouvu dát? Anebo tam ten klub, z kterého přichází, nedat?" přemýšlí nahlas bývalý reprezentant.

Na postupu úřadujícího mistra ligy však vidí i velké pozitivum v tom, že se klub zjevně připravuje i na možný odchod brankářské jedničky Jindřicha Staňka ještě s předstihem. „Myslím si, že takhle by kluby měly fungovat," uvádí a navazuje: „Mám výborného gólmana – Staňka – a je možné, že na něj přijde nabídka. Tak nemám na co čekat a musím už pracovat na náhradě," říká Mareš a pokračuje.

Hodnotíme posily Plzně v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

„Musím pracovat na tom, abych okamžitě mohl začlenit dalšího brankáře, a nemůže to být brankář z béčka, dorostu nebo juniorky, musí to být hráč prověřený, aby mohl chytat ligu, nedej bože Ligu mistrů," dodává.

Více o přestupech Viktorie Plzeň najdete ve videu z fotbalového pořadu PŘÍMÁK. Můžete si také přehrát celý díl formou videa i jako podcast.

Reklama