Hlavní obsah

Šampioni představují nové dresy, prohánějí se na nich čtyři plzeňské řeky

S novou energií za obhajobou titulu. Fotbalisté mistrovské Viktorie Plzeň představují nové dresy pro nadcházející sezonu. Dominantní barvou hlavních trikotů je červená, která je doplněna o modré doplňky – především čtyři modré pruhy symbolizující čtyři plzeňské řeky, čtyři hlavní proudy klubu. Jsou jako detail i na zadní části dresu v oblasti za krkem i s popisem jednotlivých proudů. Speciálním prvkem dresu je rovněž embasované logo klubu, které se nachází v jeho zadní části.

Viktoria Plzeň představuje nové dresy pro sezonu 2022/23Video: Viktoria Plzeň

 
Článek

Hráči. Fanoušci. Partneři. Zaměstnanci. Město Plzeň vyrostlo na soutoku čtyř řek, a také Viktorka píše svůj příběh díky čtyřem hlavním proudům. "Jejich spojením vzniká úžasná energie a síla, s níž vstoupíme i do nové sezony a jsou hlavním motivem nových červenomodrých dresů," představuje klub novinku na svém webu.

Dres od italské značky Macron je vyroben speciální technologií a hráčům nabízí maximální možný komfort. Šortky jsou červené s modrými pruhy na bocích a štulpny mají rovněž červenou barvu, kterou doplňuje modrý pruh v jejich horní části. Nový dres Slim Fit "Home" je vyroben převážně z látky Piola, která díky moderní mikrosiťovině zajišťuje vynikající prodyšnost.

Foto: fcviktoria.cz

Nové dresy Viktorie Plzeň.

„Je z velmi příjemného materiálu, který mi sedí," říká kapitán týmu Lukáš Hejda, který měl jako jeden z prvních možnost nový dres vyzkoušet. „Velmi se mi líbí myšlenka čtyř proudů, která propojuje všechny hráče, zaměstnance, fanoušky i partnery klubu. Právě spojením všech těchto sil vzniká ta pravá, největší síla," dodává.

Právě Lukáš Hejda je společně s Jhonem Mosquerou, Tomášem Chorým a Pavlem Buchou hlavní postavou představovacího videa, k němuž namluvil text svým nezaměnitelným hlasem známý plzeňský herec Martin Stránský. Symbolicky, protože je fanouškem klubu, a tedy i členem jednoho z hlavních proudů.

Viktoria zatím stále nenašla nového majitele. Podepsala však prodloužení smlouvy o další dva roky se společností Doosan Škoda Power, která bude i nadále generálním partnerem úřadujících českých mistrů.

Reklama

Související témata: