Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hrdinové víkendu si smlsli na pohárových zástupcích

Praha

Anglický týden skončil pro tři pohárové zástupce neslavným návratem do domácí soutěže. Slavia jen remizovala, Plzeň s Jabloncem dokonce prohrály. Z řad jejich soupeřů se rekrutuje několik hrdinů víkendu, kteří nechybějí v ideální sestavě 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce v jedenáctce mají Olomouc a Karviná.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Sešívaní neprožívají moc dobré období, ani do Evropské ligy se nedostali a na domácí scéně ztratili první podzimní body. V Karviné byl u všech tří gólů mladý Samek, ani to však na výhru nestačilo. Domácí kapitán Papadopulos vedl statečný odpor, hodně výrazný byl také Qose.

Votroci si vyšlápli na Plzeň, jejich brankář Fendrich vychytal čisté konto. Ještě hůře dopadl Jablonec, na Hané schytal čtyři góly. O dva z nich se postaral Hála, do listiny střelců se zapsal také obránce Zmrzlý. Do čela tabulky se vrátila Sparta, které výhru nad Jihočechy trefil obránce Hancko.

Veterán Matějovský předvedl vynikající výkon v Ostravě. Mladá Boleslav tam ovšem neuspěla, protože domácí jubilant Fleišman oslavil jubilejní 300. start v lize parádním vítězným gólem. Další mazák Petržela si proti Pardubicím zahrál lobem na „polovičního Schicka" a potvrdil dobrý vstup Slovácka do sezony. Tíhu dvou penalt proti Teplicím bezchybně zvládl Chramosta a nasměroval Bohemians k první podzimní výhře.

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Fendrich (Hradec Králové) - Zmrzlý (Olomouc), Hancko (Sparta), Fleišman (Ostrava) - Hála (Olomouc), Samek (Slavia), Matějovský (Mladá Boleslav), Qose (Karviná) - Petržela (Slovácko), Papadopulos (Karviná), Chramosta (Bohemians).

Reklama