Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeňská jízda skolila Spartu. Klokani se také odvázali

Praha

Deset let trvající tradice nekončí, Plzeň je pro Spartu zapovězeným územím. Žádný div, že tady znovu neuspěla a přišla o první příčku tabulky. Viktoria vytěžila z vynikající ofenzivy, tři její největší jezdci figurují v ideální sestavě 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce v jedenáctce mají také Bohemians, dva Slavia.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Šlágr víkendu nabídl atraktivní duel v režii Viktorie. Sparta překvapivě často jejímu tempu nestačila. Mimořádné výkony podali všichni tři střelci vítězného týmu. Útočník Beauguel a další ofenzivní dravci Mosquera a Sýkora. Vítězstvím nad Slováckem se na letenského rivala dotáhla Slavia. Dál září mladá kometa Samek, sešívaným se pak vyplácí letní posila Ekpai.

Klokani si zařádili ve Zlíně. Keita první gól dal a na druhý nahrál Dostálovi, v obraně byl výrazný Köstl.

Pardubice zachránily bod s Libercem nasazením čerstvého žolíka. Matějka nastoupil až do druhé půle a při svém soutěžním debutu za nový tým se hned dvakrát trefil. Podruhé za sebou zvítězili Votroci, brankář Fendrich uhájil v Českých Budějovicích čisté konto. Jablonec po pěti kolech znovu vyhrál, duel s Karvinou rozhodl Malínský.

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Fendrich (Hradec Králové) - Dostál (Bohemians), Köstl (Bohemians), Samek (Slavia) - Ekpai (Slavia), Sýkora (Plzeň), Mosquera (Plzeň), Malínský (Jablonec) - Matějka (Pardubice), Beauguel (Plzeň), Keita (Bohemians).

Reklama