Hlavní obsah

Skvělá zpráva! Slávistický šéf Tvrdík první kolo boje s rakovinou vyhrál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéf pražské Slavie Jaroslav Tvrdík s rakovinou statečně bojuje několik měsíců. Ve středu skrze svůj Twitter prozradil, že ho čeká vyšetření, které ukáže, nakolik tato zákeřná nemoc zasáhla jeho organismus. Nyní oznámil skvělou novinku. I když prý léčba bude ještě trvat, aktuálně nad rakovinou zvítězil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaroslav Tvrdík a nový dres Slavie Praha pro sezonu 2022/2023.

Článek

Veřejně není známo, jakou formou rakoviny šéf fotbalové Slavie onemocněl. To, že bojuje se zákeřnou nemocí, oznámil letos na jaře a okamžitě podstoupil léčbu. Celý český fotbal mu držel palce, aby tento nejtěžší zápas vyhrál.

„První kolo svojí soukromé Ligy mistrů jsem vyhrál. Hra nekončí, bude trvat další roky. Chci již nyní ze srdce poděkovat lékařům, sestrám i zdravotnickému personálu, jste skvělí," napsal Jaroslav Tvrdík ve čtvrtek na svém Twitteru.

Všem lidem bojujícím s rakovinou vzkázal: „Buďte optimisté a bojujte." Zdá se tedy, že aktuálně má slávistický boss vyhráno a může se naplno vrhnout do pracovního kolotoče. Z něj ale zcela nevypadl ani během svého léčení. Stále se snažil být s fanoušky v kontaktu skrze své sociální sítě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články