Hlavní obsah

Slavia prodloužila se záložníkem Hromadou smlouvu o dva roky

Fotbalová Slavia prodloužila smlouvu se slovenským záložníkem Jakubem Hromadou do léta 2025. Klub to oznámil na svém webu. Šestadvacetiletý hráč působí v Edenu od roku 2017, kdy přišel ze Sampdorie Janov.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávista Jakub Hromada se raduje z gólu proti Spartě.

Článek

"Kuba si prodloužení smlouvy jednoznačně zaslouží. Pro naše řady je to zejména z pohledu defenzivy neskutečně užitečný hráč. Neustále sleduje okolní hru a dokáže odbourávat útoky soupeře. Jsme moc rádi, že s námi bude pokračovat i nadále," uvedl sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

"Mám velikou radost, že jsme se s vedením dohodli a po více než pěti letech v Edenu tady můžu zůstat ještě o dva roky déle. Cením si toho, že o mě má klub zájem, cítím se tu skvěle. Doufám, že důvěru splatím na hřišti," řekl Hromada, který získal se Slavií tři mistrovské tituly i prvenství v poháru.

Před příchodem do vršovického celku si zahrál českou ligu během hostování v Plzni. Předloni hostoval ze Slavie v Liberci. V české nejvyšší soutěži odehrál 102 utkání a dal pět branek. Svými výkony v červenobílém dresu si vysloužil i nominaci do slovenské reprezentace, za kterou nastoupil v pěti zápasech.

Reklama

Související témata: